PINÇAMENTS

SUBMISSIÓ - OPRESSIÓ - ALLIBERAMENT

L'esclavitud som nosaltres mateixos.

Sembla no importar-nos massa ser fuetejats mil vegades. Lluny de plantar cara ens resignem a acotar el cap, a mirar cap a una altra banda i a esperar que la propera vegada el fuet sigui més benèvol. Ens obstinem una i altra vegada a caure en els paranys que la societat ens té preparats i sorprenentment oblidem les ferides sofertes amb una inquietant facilitat.

La boira que sense adonar-nos s'instal·la al nostre voltant fa que no ens adonem de la manipulació diària i constant que rebem de l'exterior.

A ells, als d'allà fora, ja els convé que així sigui, ells estan encantats de poder seguir formant exèrcits de dòcils contribuients que es deixin prostituir de tant en tant per poder omplir-se les butxaques sense remordiments, tranquil·lament. Això és el que hi ha...

Però, i si donem la mà a l'infinit i ens llancem a l'abisme de la incertesa? I si trenquem aquestes cadenes que ens mantenen silenciosos i inmòbils desde ja fa massa temps? Plantem cara d'una vegada, alliberem-nos i mirem el futur sense por, sense escoltar amenaces ni consells enverinats. Depositem tota la nostra confiança en que això és possible.

Som-hi...

Llibertat!!!

  • "El menys freqüent en aquest món és viure.
  • La majoria de la gent existeix, això és tot."
  • Oscar Wilde (1854-1900)

SUBMISSIÓ


OPRESSIÓ


ALLIBERAMENT


DUBTE


^